Bestel hier

Vul hier jouw gegevens in en ik zorg ervoor dat jij een dichtbundel krijgt! Als je via deze manier bestelt krijg je er een persoonlijk bericht bij!

Mocht je nog vragen hebben, dan kun je hieronder de FAQ doorlezen voor de meest voorkomende vragen. Ook staat hieronder mijn mail-adres, mocht je vraag er niet tussen staan.

X Berry

 

FAQ

My answers to your questions

 

Wat gebeurt er als ik mijn gegevens invul?

Nadat je op 'submit' hebt geklikt, krijg ik een mail binnen met jouw gegevens. Ik zal je daarna laten weten dat ik jouw bestelling heb ontvangen en ik zal je daarin ook verzoeken je betaling te voldoen. Nadat je betaling ontvangen is, zorg ik ervoor dat jouw bestelling jouw kant op komt!

Hoe werkt de betaling?

Ik zal je een verzoek sturen voor betaling d.m.v. Tikkie, Rabobank betaalverzoek of door mijn bankgegevens met je te delen. Pas als de betaling ontvangen is, zal ik zorgen dat jouw bestelling wordt verstuurd.

Hoe gaat de verzending?

De verzending doe ik met PostNL. Het is een brievenbuspakketje (yay!). Ik doe dit zo snel mogelijk, maar soms komt het leven voorbij. Standaard is dit zonder aantekening en wordt het dus voor 3,95E verzonden. Deze kosten zijn voor jouw rekening en komen bovenop de prijs voor de dichtbundel. 

Ik wil zelf graag een gedichtje, kan dat?

Dat kan! Een prijs voor een gedicht is bij mij 30 Euro incl. BTW. Hiervoor kun je me ook mailen via bovenstaand formulier. Laat hierbij achter wat je graag wil. Dan mail ik je z.s.m. terug met wat ik voor jou kan doen!

©2019 by Berry Awesome